Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Borderranden - kantopsluiting

Borderranden-kantopsluiting

Afboording - borderranden en bevestigingspaaltjes van Ekoboard en Bera.


Het aanleggen van borderranden wilt u uiteraard ook duurzaam doen. Tevens moet het praktisch en eenvoudig aan te leggen zijn. Daarom hebben wij voor u afboording geselecteerd die voor 100% bestaat uit gerecycleerde kunststof en van Nederlands fabricaat. De producten zijn duurzaam en kennen een lange levensduur.

Wij leveren de afboording en de bevestigingspaaltjes van Ekoboard in diverse lengten, hoogten en kleuren. Daarnaast hebben we twee soorten van het merk Bera, eveneens een mooie oplossing voor het aanbrengen van kantafsluiting. 
Bezig met laden...
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers
Alle prijzen inclusief Gratis verzending

 
Zijn er de verschillen tussen Ekoboard en Bera? 
In principe zijn beide producten breed toepasbaar en zeer vergelijkbaar. Langs een boorder in uw tuin zijn beide bijvoorbeeld geschikt. Ekoboard is een zwaarder en daardoor misschien wel sterker product. In combinatie met de bevestigingspaaltjes daardoor zeer geschikt voor het aanleggen van wandelpaden die veel belopen worden of randen langs een vijver. Bera daarentegen is eenvoudiger en misschien ook wel sneller aan te brengen en een prima kantafsluiting tussen bijvoorbeeld het gazon en de boorder.    
 
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten