Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Houtsnippers

Houtsnippers bestellen doet u bij Houtsnippers.nl! Leg houtsnippers aan om uw tuin mooi en onderhoudsvrij te maken en om de bodem te verrijken.
U vult de houtsnippers om de paar jaar aan. Bij Houtsnippers.nl leveren wij diverse soorten houtsnippers in heel Nederland. Wij hebben Premium, Douglas en Basic houtsnippers.

U kunt de houtsnippers bestellen in een big bag, in zakken van 50 liter of, bij grote hoeveelheden, los gestort
In alle gevallen is een snelle levering gegarandeerd.

Bezig met laden...

Houtsnippers van topkwaliteit

Zoekt u houtsnippers voor in de speeltuin? Voor in de tuin ter decoratie of om een vruchtbare bodem te creëren? De houtsnippers van Houtsnippers.nl zijn daar ideaal voor. Met onze houtsnippers profiteert u van de volgende voordelen:
  • Ideaal om onkruid te voorkomen
  • Bevordert een vruchtbare bodem
  • Prachtig materiaal om natuurlijk mee te decoreren
  • Te gebruiken voor de aanleg van een wandelpad, boorder of speeltuin
Bestel direct 1 kuub houtsnippers, 2 kuub houtsnippers of meerdere kuubs houtsnippers. Bij ons is transport altijd bij de prijs inbegrepen, dus geen vervelende verrassingen bij het bestellen!

Kies voor Premium houtsnippers of ga voor Douglas of Basic. Premium heeft nagenoeg geen takken en heeft een uniforme grootte. Douglas houtsnippers zijn prachtige en duurzame houtsnippers. Door de hardheid van het hout zeer goed te gebruiken voor wandelpaden en tussen struiken en planten.Basic houtsnippers komen uit de bosbouw. Deze zijn niet gezeefd en bevatten daarom takjes en soms in beperkte mate bladeren. Basic houtsnippers zijn geschikt voor tussen de planten of struiken. De Premium houtsnippers zijn juist ideaal voor wandelpaden en onder speeltoestellen.
De prijs per m³ is afhankelijk van de kwaliteit en hoeveelheid houtsnippers die u bestelt. Meer houtsnippers zorgt voor een lagere prijs.

Gaat u voor houtsnippers in het rood, bruin of ardoise? Ook deze zijn bij Houtsnippers.nl te bestellen en 100% natuurlijk bodembedekkers.

Hoeveel houtsnippers heeft u nodig?

Hoeveel houtsnippers u nodig heeft is afhankelijk van het aantal vierkante meters om te bedekken en de dikte. Voor een dikte van 1 centimeter is 1 m³ benodigd bij 10 vierkante meter in oppervlakte.

Reken direct via onze tool uit hoeveel houtsnippers u nodig heeft. Wij raden een laag van 7, 10 of 13 centimeter aan. Een dunne, gemiddelde of extra dikke laag. Deze tool maakt direct inzichtelijk hoeveel houtsnippers u nodig heeft.

Houtsnippers van Houtsnippers.nl

Bij Houtsnippers.nl ontvangt u uw houtsnippers in een big bag. Dit is een grote zak waar het materiaal in zit. Gaat u later pas met de houtsnippers aan de slag? Dan is dit een keurige verpakking om de houtsnippers in op te slaan. Bij het aanbrengen van de houtsnippers is het belangrijk om het materiaal over de oppervlakte van uw tuin te verspreiden. Leg onder de houtsnippers een laag met anti-worteldoek aan. Dit maakt de kans kleiner dat er onkruid uit de houtsnippers groeit. Gaat u liever voor iets anders? Kijk dan eens naar cacaodoppen. Ook een prachtige materiaalsoort om de bodem mee te bedekken.

Houtsnippers thuis ontvangen

Plaats direct een bestelling via Houtsnippers.nl. Wij leveren snel en de verzending is altijd kosteloos. Dit doen wij met extern vervoer of met onze eigen vrachtwagens. Bereik ons via WhatsApp 06-1887 22 61 of e-mail naar de klantenservice


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten