Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending
Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending
Champost 2 m3 ( big bag) Champost 2 m3 ( big bag) Champost 2 m3 ( big bag)
Champost 2 m3 ( big bag) Champost 2 m3 ( big bag) Champost 2 m3 ( big bag)
Champost 2 m3 ( big bag)
Champost, ook wel champignoncompost of champignonmest genoemd, is het restmateriaal dat overblijft na de productie van champignons.

Verzendkosten

‚ā¨¬†0,00

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 23:59uur besteld? Binnen 1-3 werkdagen in huis!

‚ā¨¬†189,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De samenstelling van Champost bestaat volledig uit natuurproducten zoals paardenmest, kippenmest, stro, veen, schuimaarde en toegevoegd kalk. Met dit product kiest u dan ook voor een volledig circulair product en draagt u  bij aan het sluiten van organische kringlopen.

Het paddenstoelensubstraat wordt, na verwijdering uit de teelbedden gecomposteerd. Zo wordt het product gestabiliseerd en gehygiëniseerd, waardoor het geheel vrij is van ziektekiemen, aaltjes en onkruidzaden. Het composteerproces zorgt er tevens voor dat de meststoffen beschikbaar worden voor de planten. Champost is rijk aan organische stof en bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder stikstof, fosfor, kalium, magnesium en calcium. De gemiddelde pH van Champost is 6.6, een ideaal gemiddelde voor de moestuin.

Als gevolg van de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan de substraten voor de paddenstoelenteelt is de daaruit voortkomende Champost nagenoeg vrij van zware metalen en andere verontreiniging.
Andere compost zoals de compost afkomstig van GFT bevat vaak veel onkruidzaden en meer zware metalen en andere verontreiniging zoals glas, metaaldeeltjes en plastic.


Champost is een organische bodemverbeteraar afkomstig uit de champignonteelt. Dit product is dankzij de structuur en hoge bemestingswaarde, bijzonder goed geschikt om de grond in uw (moes)tuin te verrijken. Champost bevat een groot aantal zeer goed opneembare voedingsstoffen en natuurlijke meststoffen. voor het bodemleven. Bent u op zoek naar compost om de groei en bloei van uw planten of moestuingroenten te bevorderen? Bestel dan een big bag Champost.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.