Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Houtsnippers

 

Houtsnippers bestellen doet u bij Houtsnippers.nl! Leg houtsnippers aan om uw tuin mooi en onderhoudsvrij te maken. Om het netjes te houden, vult u de houtsnippers om de paar jaar aan. Bij Houtsnippers.nl leveren wij de diverse soorten houtsnippers in heel Nederland. Een snelle levering is gegarandeerd.

Bezig met laden...
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers
Alle prijzen inclusief Gratis verzending
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers
Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Goedkope houtsnippers van topkwaliteit

Zoekt u houtsnippers voor in de speeltuin? Voor in de tuin ter decoratie of om een vruchtbare bodem te creëren? De houtsnippers van Houtsnippers.nl zijn daar ideaal voor. Met deze houtsnippers profiteert u van de volgende voordelen:
  • Ideaal om onkruid te voorkomen
  • Bevordert een vruchtbare bodem
  • Prachtig materiaal om natuurlijk mee te decoreren
  • Te gebruiken voor de aanleg van een wandelpad, border of speeltuin
Bestel direct 1 kuub houtsnippers, 2 kuub houtsnippers, 3 kuub houtsnippers of 4 kuub houtsnippers. Met het transport. Kies voor premium houtsnippers of ga voor classic. Premium heeft nagenoeg geen takken en heeft een uniforme grootte. De samenstelling van classic houtsnippers is goedkoper. Dit materiaal is meer geschikt voor tussen de planten of struiken. De prijs per m³ is afhankelijk van de kwaliteit en hoeveelheid houtsnippers die u bestelt. Meer houtsnippers zorgt voor een lagere prijs.

Gaat u voor houtsnippers in het rood of bruin? Ook deze zijn bij Houtsnippers.nl te bestellen en 100% natuurlijk bodembedekkers.

Hoeveel houtsnippers heeft u nodig?

Hoeveel houtsnippers u nodig heeft is afhankelijk van het aantal vierkante meters om te bedekken en de dikte. Voor een dikte van 1 centimeter is 1 m³ benodigd bij 10 vierkante meter in oppervlakte.

Reken direct via onze tool uit hoeveel houtsnippers u nodig heeft. Wij raden een laag van 7, 10 of 13 centimeter aan. Een dunne, gemiddelde of extra dikke laag. Deze tool maakt direct inzichtelijk hoeveel houtsnippers u nodig heeft.

Houtsnippers van Houtsnippers.nl

Bij Houtsnippers.nl ontvangt u uw houtsnippers in een big bag. Dit is een grote zak waar het materiaal in zit. Gaat u later pas met de houtsnippers aan de slag? Dan is dit een keurige verpakking om de houtsnippers in op te slaan. Bij het aanbrengen van de houtsnippers is het belangrijk om het materiaal over de oppervlakte van uw tuin te verspreiden. Leg onder de houtsnippers een laag met anti-worteldoek aan. Dit maakt de kans kleiner dat er onkruid uit de houtsnippers groeit. Gaat u liever voor iets anders? Kijk dan eens naar cacaodoppen. Ook een prachtige materiaalsoort om de bodem mee te bedekken.

Houtsnippers thuis ontvangen

Plaats direct een bestelling via Houtsnippers.nl. Wij leveren snel en de verzending is altijd kosteloos. Dit doen wij met een eigen kleine vrachtwagen. Deze staat altijd paraat. Bereik ons via WhatsApp en telefonisch via 06 1188 2008 of e-mail naar info@houtsnippers.nl.


Laatst bekeken producten