Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Houtsnippers Losgestort

Wij storten vanaf 30 m3 tot 10.000 losgestort in heel Nederland. 

Vraag een offerte aan Houtsnippers losgestort

 


Vraag een vrijblijvende offerte aan via de mail en wij reageren binnen 1 tot 2 dagen. In overleg met u vinden we de beste oplossing! 

Houtsnippers losgestort

Via onze webshop is het mogelijk om een aanvraag voor diverse soorten houtsnippers losgestort in te dienen. Grote hoeveelheden houtsnippers (vanaf 30 m3 tot 10.000 m3) kunnen los gestort worden geleverd. Heeft u een grote hoeveelheid van deze natuurlijke bodembedekkers nodig? Wij adviseren en helpen u graag.
 

De grote voordelen van losgestorte houtsnippers

Houtsnippers zijn natuurlijke bodembedekkers die een heleboel voordelen met zich meebrengen. Losgestorte houtsnippers zijn geschikt voor grote oppervlakten waar zij zullen bijdragen voor een onderhoudsvriendelijke omgeving. Naast de decoratieve werking bij het afdekken van borders en bloembakken, bieden deze bodembedekkers vele voordelen voor de grond en omgeving. In bloembakken dienen de houtsnippers als vochtregelaar en in uw tuin helpen de losgestorte houtsnippers bij het tegengaan van onkruid. Daarnaast hebben los gestorte houtsnippers een bodem ontsmettende werking en zorgen deze ervoor dat uw planten, bloemen en grond in zowel de zomer als winter goed beschermd worden.
 

Diverse soorten houtsnippers los gestort

In onze webwinkel kunt kiezen uit verschillende soorten losgestorte houtsnippers welke allemaal andere eigenschappen hebben. Dit zijn bijvoorbeeld:
  • Houtsnippers losgestort fijn stamhout premium. Premium stamhout losgestorte houtsnippers zijn pure houtsnippers welke meermaals gezeefd zijn. Deze losgestorte houtsnippers zijn nagenoeg vrij van takjes en blaadjes en hebben een uniforme grootte. Door de fijnheid van deze premium houtsnippers, zijn deze geschikt voor wandelpaden, borders en speeltuinen. Deze houtsnippers zijn afkomstig van kwalitatief hoogwaardige houtstammen en hebben een lichtbruine kleur.
  • Houtsnippers losgestort basic. Basis losgestorte houtsnippers zijn niet gezeefd waardoor deze gemiddeld iets meer takjes en blaadjes bevatten: de houtsnippers zijn een mix van versnipperde takken en (hout)stammen. Dankzij de mooie bruine kleurenmix waarbij lichtbruin overheerst, zijn deze houtsnippers zeer geschikt voor het gebruik in borders en tussen struiken en planten.
  •   Houtsnippers losgestort premium stamhout. Premium stamhout houtsnippers losgestort zijn afkomstig van kwalitatieve houtstammen en bevatten nagenoeg geen takken omdat deze houtsnippers goed gezeefd zijn. Doordat iedere houtsnippers ongeveer even groot is, bieden deze houtsnippers losgestort de perfecte basis voor wandelpaden en speelondergronden.
Naast dat ieder soort houtsnippers los gestort andere eigenschappen heeft, hebben onze diverse bodembedekkers een aantal overeenkomsten. Al onze houtsnippers zijn namelijk niet harsachtig en vrij van verontreiniging.
 

Verschillende toepassingsmogelijkheden los gestorte houtsnippers

Puur ter decoratie, als bodemverbeteraar of valondergrond: losgestorte houtsnippers hebben verschillende toepassingsmogelijkheden. In speeltuinen dienen houtsnippers als perfecte ondergrond, omdat houtsnippers een val zullen dempen. Daardoor kunnen kinderen veilig spelen en wordt de kans dat zij zich bezeren een stuk kleiner.

We zien ook vaak dat losgestorte houtsnippers worden toegepast op tuinpaden: deze bodembedekkers ogen natuurlijk, waardoor deze perfect zullen staan bij bloemen, planten en gewassen in uw tuin.
 

Hoeveel houtsnippers losgestort heeft u nodig?

Gaat u de losgestorte hout snippers gebruiken als bodemverbeteraar, ondergrond in speeltuinen of afdekking van bloembakken? Indien u meer dan 30 m3 houtsnippers benodigd bent, dan kunt u in onze webshop een aanvraag indienen voor losgestorte houtsnippers. Hoeveel houtsnippers u ongeveer nodig heeft, is eenvoudig uit te rekenen via de uitrekentool op onze website. Wij raden aan om de houtsnippers aan te brengen in een laag van minimaal 5 centimeter, maar een dikkere laag van +/- 10 centimeter heeft een nóg gunstigere werking op het gebied van onkruidbestrijding. Over het algemeen adviseren we daarom om een laag van 10 centimeter aan te brengen, en daarom is lengte x breedte x hoogte (in meter) een geschikte formule om te hanteren.
 

Aanvraag voorstel losgestorte houtsnippers

Heeft u een beter beeld van waar u de losgestorte houtsnippers voor gaat gebruiken? Heeft u een keuze gemaakt uit onze verschillende opties wat betreft houtsnippers, en heeft u berekend hoeveel m3 houtsnippers u ongeveer benodigd bent? Wij maken graag een passend voorstel voor u waarbij wij rekening houden met uw wensen en verwachtingen. Vraag daarom gerust een offerte aan of neem contact met ons op.
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten