Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Over ons

Houtsnippers.nl. is een onderdeel van de Ground Cover Group. Ground Cover Group heeft naast de website houtsnippers.nl eveneens de websites mulchbedekking.nl , cacaodoppen.nl en boomschors.nl

Wij, Joost en Mennolt, zijn de hard meewerkende eigenaren van de Ground Cover Group. Tezamen met onze medewerkers doen we dit dagelijks met veel passie en plezier!

Wij richten ons primair op de consumenten alhoewel hoveniers, scholen en andere overheden inmiddels ook grote afnemers zijn. 
Dit doen wij door altijd extreem klantgericht te denken en flexibel en oplossingsgericht te zijn. Uiteindelijk willen wij Nederland helpen met het vergroenen! Daarom willen wij betaalbare, hoogwaardige en natuurlijke bodembedekkers leveren die we snel bezorgen in heel Nederland voor een lage prijs

Joost is met Boomschors.nl begonnen eind 2016. Joost zag door zijn passie voor natuur en avontuur kansen in een markt die nog volop in ontwikkeling is en groeit. De eerste acties waren het stapje voor stapje uitbreiden van het assortiment en een goede service richting de consument. Begin 2020 is Mennolt aan boord gekomen om de stormachtige groei van Ground Cover Group samen met Joost verder vorm te geven. 

Samen hebben we vervolgens net voor de zomer in 2020 de website Houtsnippers.nl overgenomen en werken we inmiddels volgens dezelfde visie en uitgangspunten als Boomschors.nl. Met deze website hebben we een vliegende start gemaakt! 

In de herfst zagen wij dat mulchbedekking steeds vaker wordt toegepast. Zowel in het najaar om planten te beschermen tegen de vorst als in de zomer tegen de hitte en droogte en stimulering van een betere vochtregulatie. Hieruit is de website Mulchbedekking.nl geboren waarmee we in 2021 actief mee aan de slag zullen gaan. 

In oktober 2020 hebben we de website Cacaodoppen.nl overgenomen. Dit is ook een prachtig natuurlijk product om je tuin te voorzien van een prachtige natuurlijke bedekking.  

We zouden het leuk vinden om bij u één van onze prachtige natuurlijke producten te mogen leveren; uiteraard snel en voor de beste prijs. 

Groeten,
Mennolt en Joost 

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.