Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Over ons

Wie zijn wij?
Ground Cover Group is ontstaan begin 2020 en is de eigenaar van onder andere de websites boomschors.nlhoutsnippers.nl , cacaodoppen.nlpotgrond.nltuinaarde.nl en www.zand.nl

Wij, Joost en Mennolt, zijn de hard meewerkende eigenaren van de Ground Cover Group. Tezamen met onze medewerkers doen we dit dagelijks met veel passie en plezier!

Wij richten ons primair op de consumenten, alhoewel hoveniers, scholen en andere overheden inmiddels ook grote afnemers zijn.
Dit doen wij door altijd extreem klantgericht te denken en flexibel en oplossingsgericht te zijn. Uiteindelijk willen wij Nederland helpen met het vergroenen! Daarom willen wij betaalbare, hoogwaardige en natuurlijke bodembedekkers leveren die we snel bezorgen in heel Nederland en Belgie voor een scherpe prijs.

Joost is met Boomschors.nl begonnen eind 2016. Joost zag door zijn passie voor natuur en avontuur kansen in een markt die nog volop in ontwikkeling is en groeit. De eerste acties waren het stapje voor stapje uitbreiden van het assortiment en een goede service richting de consument. Begin 2020 is Mennolt aan boord gekomen om de stormachtige groei van Ground Cover Group samen met Joost verder vorm te geven.

Samen hebben wij vervolgens net voor de zomer in 2020 de website Houtsnippers.nl overgenomen en werken we inmiddels volgens dezelfde visie en uitgangspunten als Boomschors.nl. Met deze website hebben we een vliegende start gemaakt!

In de herfst zagen wij dat mulchbedekking steeds vaker wordt toegepast. Zowel in het najaar om planten te beschermen tegen de vorst als in de zomer tegen de hitte en droogte en stimulering van een betere vochtregulatie. Hieruit is de website Mulchbedekking.nl geboren. 
Hierna hebben we in oktober 2020 de website Cacaodoppen.nl overgenomen. Dit is ook een mooi natuurlijk product om je tuin te voorzien van een prachtige natuurlijke bedekking. En ook in de moestuin ideaal om , op een natuurlijke manier, slakken en katten te weren.  

Ook in 2021 zijn we verder gegaan met investeren; we hebben inmiddels een eigen op- en overslagruimte en kantoorruimte gehuurd in Amersfoort. Dit geeft ons de mogelijkheid om nog sneller, flexibeler en dus klantgerichter te werk te gaan. Ook ons team hebben we stevig uitgebreid.   

In maart 2021 hebben we wederom een aantal geweldige domeinnamen aangekocht; Potgrond.nl en Tuinaarde.nl. Tevens hebben we de Belgische domeinnamen aangeschaft. Met deze laatste overnames hebben we een stevig fundament gelegd voor een brede dienstverlening aan onze klanten.

In november 2021 zijn we gestart met www.zand.nl ; wederom een prachtige domeinnaam en een mooie groeimarkt op het gebied van e-commerce.
  
We zouden het leuk vinden om bij u één van onze prachtige natuurlijke producten te mogen leveren; uiteraard snel en voor de beste prijs.

Groeten,


Mennolt en Joost


Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen!

 

 

Contactinformatie

Ground Cover Group 
klantenservice@groundcovergroup.nl
0342-784000


Kantooradres en distributiecentrum - Alleen op afspraak - 
Hessenweg 179
3791 PE Achterveld