Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Big Bag Houtsnippers

Big bags met houtsnippers bestellen doet u eenvoudig en snel op Houtsnippers.nl!
De houtsnippers helpen uw tuin te onderhouden. Door middel van houtsnippers kunt u de bodem van uw tuin verrijken en uw tuin onderhoudsvrij maken. Bestel grote zakken houtsnippers (big bags) op Houtsnippers.nl!
Bezig met laden...

Big Bag Houtsnippers


Big bag houtsnippers bestellen doet u bij Houtsnippers.nl! De werking van houtsnippers bevordert uw tuin doordat deze de tuin helpen onderhouden. Door de toepassing van big bag houtsnippers, kunt u de bodem van uw tuin verrijken en uw tuin onderhoudsvrij maken.  
Lees alles over onze handige big bags en bestel deze grote zakken eenvoudig en snel online op Houtsnippers.nl!

 

Grote zakken met houtsnippers: big bags


Mocht u de houtsnippers in een groot deel van uw tuin willen toepassen, dan biedt een big bag wellicht de uitkomst. Onze big bags zijn in feite grote zakken houtsnippers, waarmee u een groot oppervlak kunt bedekken met houtsnippers. Houtsnippers als bodembedekkers bieden vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:
 
- Houtsnippers zijn een redelijk goedkope optie wat betreft bodembedekkers. Mocht u dus op zoek zijn naar een betaalbare optie wat betreft bodembedekkers, dan bieden big bag houtsnippers wellicht de oplossing. In ons assortiment kunt u kiezen uit Douglas hout (fijne houtsnippers), Premium stamhoutsnippers of standaard houtsnippers (Basic).
 
- Houtsnippers zijn een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Dit is namelijk niet alleen een natuurproduct, maar ook een restproduct. Dat betekent dat er géén (extra) bomen speciaal voor het maken van houtsnippers worden gekapt. De snippers zijn een restmateriaal.
 
- Houtsnippers gaat onkruid tegen en bevorderen een vruchtbare bodem. Daardoor krijgt ongewenst groen geen kans en gaan uw favoriete struiken, bloemen en plantjes juist wél sneller en beter groeien. Een win-win situatie dus!

Naast deze voordelen zijn houtsnippers bovendien ook erg mooi en big bags met houtsnippers zullen uw tuin op decoratieve wijze opvullen.
 

Basic & premium big bags houtsnippers


In ons assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen houtsnippers in Basic & Premium. Naast dat de houtsoorten van deze opties van elkaar verschillen, verschillen de big bags met houtsnippers ook van elkaar wat betreft toepassing. Zo zijn onze big bags Basic houtsnippers geschikt voor tussen planten en struiken. Bent u op zoek naar een ideale bodembedekker voor paden en rondom speelplaatsen? Dan zijn onze grote zakken met Premium houtsnippers van stamhout iets voor u. Deze hebben geen verdwaalde takjes of blaadjes en hebben allemaal een gelijke grootte. Beide opties, zowel basic als premium, zijn verkrijgbaar in diverse opties wat betreft grootte zakken, o.a. 1m3, 2m3, 3m3 en 4m3.
 

Online grote zakken houtsnippers bestellen


Op onze webshop kunt u heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Bij Houtsnippers.nl profiteert u altijd van gratis verzending en wij doen ons best om zo snel mogelijk te leveren. De levering gaat met extern vervoer via landelijk erkende vervoerders, of wij zetten onze eigen kleine vrachtwagens in. Mocht u meer willen weten over het gebruik van big bags met houtsnippers, neem dan gerust contact met ons op.


 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten