Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Houtsnippers voor scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven

Houtsnippers voor scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven Waar kinderen spelen, is veiligheid natuurlijk enorm belangrijk. Scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere organisaties en instellingen die met kinderen werken zijn vaak op zoek naar een veilige ondergrond voor de speelomgeving. Houtsnippers zijn hier ideaal voor. Ze zorgen niet alleen voor een zachte en veilige basis van de speelplaats, maar zijn ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Op houtsnippers.nl vindt u houtsnippers van topkwaliteit.

Veilige speelplaats

Vrijwel alle organisaties die met kinderen werken - zoals basisscholen en kinderdagverblijven, maar ook bso’s en tso’s - hebben de beschikking over een speelplaats. De speelplek wordt vaak gebruikt voor buitenspelen en sportieve activiteiten. Op de speelplaats zijn vaak speeltoestellen en andere speelelementen te vinden. Organisaties die met kinderen werken zijn verplicht om op deze speelterreinen de veiligheid van de kinderen te waarborgen. Door het enthousiaste spel van kinderen kunnen ze nog wel eens struikelen of vallen. Door gebruik te maken van houtsnippers als ondergrond op de speelplaats - of bij delen ervan - verkleint u de kans verwondingen en letsel. Houtsnippers zijn een goede valondergrond.

Voordelen van houtsnippers op het speelterrein

Houtsnippers zijn uitermate geschikt als valondergrond op speelplaatsen. Ze zijn relatief goedkoop, vrijwel onderhoudsvrij en het ziet er ook nog eens mooi uit. Daarbij zorgen houtsnippers er ook voor dat u minder last heeft van onkruid.

Verschillende soorten houtsnippers

Houtsnippers zijn er in verschillende soorten. U heeft de keuze uit verschillende grofheden en er zijn zowel gezeefde als ongezeefde varianten. Bij de ongezeefde variant kunnen er nog losse takjes bijzitten. De ongezeefde variant is minder geschikt voor de speelplaats.  Bekijk hier de verschillende soorten houtsnippers van houtsnippers.nl

Hoeveel houtsnippers zijn er nodig voor de speelplaats?

De hoeveelheid benodigde houtsnippers is afhankelijk van de omvang van het speelgebied. Wilt u bijvoorbeeld de volledige speelplaats bedekken met houtsnippers of alleen de gedeeltes bij bijvoorbeeld het speeltoestel of de glijbaan? Wanneer u de omvang weet, berekent u ongeveer een laag van 10 cm houtsnippers. Gebruik onze handige rekentool om te berekenen hoeveel m3 u voor uw speelplaats nodig heeft.

Houtsnippers kopen op Houtsnippers.nl
 

Bij Houtsnippers.nl bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit houtsnippers en een uitstekende service. We leveren de houtsnippers op elke gewenste locatie af. Zo kunnen we de houtsnippers dus bijvoorbeeld direct op de speelplaats afleveren.

Op Houtsnippers.nl maakt u gemakkelijk een bestelling via het gebruiksvriendelijke systeem. Ook is het mogelijk om per e-mail of telefonisch uw bestelling te plaatsen. 

  Luc     05-02-2021 16:52