Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Houtsnippers Alle prijzen inclusief Gratis verzending

Gekleurde houtsnippers - een kwalitatief en decoratief product

Gekleurde houtsnippers - een kwalitatief en decoratief product Bent u op zoek naar een kleurrijke en decoratieve toevoeging aan uw tuin of als afdekking van potgrond in bloempotten en plantenbakken? Bekijk dan eens ons aanbod gekleurde houtsnippers. Houtsnippers.nl biedt een ruime keuze aan gekleurde houtsnippers in verschillende maten en kleuren.

Voordelen van gekleurde houtsnippers 

Gekleurde houtsnippers bieden verschillende voordelen. Niet alleen voegen ze kleur toe aan uw (buiten)ruimte, ze beschermen ook de wortels van gewassen tegen vorst en droogte. De gekleurde houtsnippers van Houtsnippers.nl zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Dat maakt het een duurzaam product.  

Daarnaast zijn gekleurde houtsnippers ook prima te gebruiken als valdempende ondergrond bij speeltoestellen. Bovendien zijn al onze gekleurde houtsnippers TÜV gecertificeerd en hebben ze een gemiddelde levensduur van 1-2 jaar voordat ze vervangen moeten worden. 

Gekleurde houtsnippers | Toepassingsmogelijkheden

Gekleurde houtsnippers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt als decoratieve bedekking van aarde in bloempotten, als afdekmateriaal voor looppaden of terrassen, of als opvulling van de tuinborder. 

Gekleurde houtsnippers kopen op Houtsnippers.nl

Op Houtsnippers.nl koopt u gemakkelijk en snel verschillende soorten gekleurde houtsnippers. In ons assortiment heeft u de keuze uit rode houtsnippers, blanco houtsnippers (natuurlijke uitstraling) en bruine houtsnippers. Deze houtsnippers worden geleverd in handige zakken van 50 liter.

Daarnaast vindt u op Houtnsnippers ook reguliere houtsnippers, zoals Houtsnippers Douglas Excellent, Houtsnippers van Premium stamhout en Basic houtsnippers. Deze houtsnippersoorten worden geleverd in big bags vanaf 1m3. Al onze producten worden gratis bij u thuisbezorgd.

> Bekijk gekleurde houtsnippers in zakken van 50 liter

> Bekijk houtsnippers in big bags


Heeft u vraag over gekleurde houtsnippers of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.
 
  Luc     08-03-2023 12:22